Kiezen voor een SEMH erkende zorgaanbieder: een verstandige keus! 

De SEMH is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie die kwaliteitserkenningen afgeeft aan aanbieders van medische zorg, zoals leveranciers van hulpmiddelenzorg.

Alleen zorgaanbieders die – na strenge toetsing – hebben aangetoond aan de hoge kwaliteits­eisen van de SEMH te voldoen, en te werken volgens de zorgvuldig vastgestelde kwaliteits­procedures, mogen onze erkenning voeren.

Het liefst zouden we helemaal geen gebruik hoeven maken van zorg of hulpmiddelen. Maar soms ontkomen we er niet aan, en is zorg, of een medische hulpmiddel, noodzakelijk om zelfstandig en maatschappelijk volwaardig te kunnen blijven functioneren.

In deze vaak moeilijke omstandigheden en emotioneel zware periode, kan het lastig zijn om de juiste beslissing te nemen bij de keuze van de zorgaanbieder of leverancier. De kwaliteits­erkenning van de SEMH helpt u daarbij.

Immers, alleen zorgaanbieders die – na strenge toetsing – hebben aangetoond aan de hoge kwaliteits­eisen van de SEMH te voldoen en te werken volgens de zorgvuldig vastgestelde procedures, mogen onze erkenning voeren.

Wanneer een zorgaanbieder de SEMH erkenning heeft, heeft u te maken met een deskundige professional die, door opleiding en jarenlange ervaring, u díe zorg of dát hulpmiddel levert, welke aansluit op uw zorgvraag. U mag dus vertrouwen op een kwalitatief hoogwaardig product en een correcte dienstverlening.