Style by Stultiens, sinds 2013 gevestigd aan de Stationsstraat, verhuist naar de Hegstraat. De modezaak sluit, de kousen- en compressiezorg en de mammacare gaan apart verder.

De iets oudere generatie kent (Valora) Style by Stultiens wellicht nog vanuit de Kerkstraat, waar de zaak gedurende 85 jaar het gezicht bepaalde op de hoek met de Bregterstraat. De betere lingeriewinkel was in de beginperiode al uitgebreid met fournituren en accessoires. Later werd de focus verlegd naar zowel dames- als herenmode en bood de zaak onderdak aan therapeutisch elastische kousenzorg en mammaprothesen. Vijf jaar geleden trok de winkel naar de Weerter binnenstad en vestigde zich in de Stationsstraat.

Nu dient zich het volgende avontuur aan, waardoor de modezaak, de kousen- en compressiezorg  en de mammacare van elkaar losgekoppeld worden. De modezaak, Valora Style by Stultiens, sluit op zaterdag 11 augustus om 17.00 uur definitief haar deuren. De werkzaamheden met betrekking tot de kousen- en compressiezorg worden reeds voortgezet in de nieuwe zaak die te vinden is in de voormalige wereldwinkel  (Hegstraat 4).

Bij deze nieuwe locatie hoort een nieuwe naam en nieuw logo. Dit onderdeel zal verder gaan onder de naam Claessen Stultiens kousen- en compressiezorg. Het vertrouwde team van vakmensen blijft actief in Midden-Limburg en helpt iedereen graag vanuit de nieuwe zaak. Ook wat betreft de mammaprothesen. Deze portefeuille gaat naar Claudia Zuidema van Pure Mammacare uit Deurne. Zij zal vanaf 1 september wekelijks op maandag werkzaam zijn in de Hegstraat.

 

Categories: Nieuws